Elektromonteur/leerling Elektromonteur fulltime (m/v), vacaturenummer 2207WB

  • Home
  • Vacatures
  • Elektromonteur/leerling Elektromonteur fulltime (m/v), vacaturenummer 2207WB
Wat ga je doen?

De elektromonteur is verantwoordelijk voor het zelfstandig instant houden en verbeteren van de technische werking van onder andere rioolinstallaties zoals rioolgemalen, berg/bezinkbassins en drukrioolunits. Dit doe je dagelijks op verschillende locaties in Enschede samen in een team met andere monteurs. Ook ga jij adviseren over maatregelen die nodig zijn in en aan de installaties en communiceer jij hierover proactief met de opdrachtgever. Je verzorgt hierbij de administratieve taken en je geeft instructies aan onderaannemers. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied door onder andere nauwe contacten te houden met leveranciers. Uiteraard is dit team altijd bereikbaar. Deze bereikbaarheid wordt gerealiseerd doordat ook jij meedraait in een cyclus van 24-uurs storingsdiensten (ongeveer 1x in de 6 weken).

Wat vragen wij?
 
  • Je bent in het bezit van een diploma van een opleiding in de elektrotechniek.
  • Je hebt de benodigde certificaten zoals: NEN 3140 en NEN 1010 of bereid zijn deze certificaten te behalen
  • Je hebt rijbewijs B – E
  • Je bent in het bezit van een VCA diploma.

Daarnaast kun jij goed werken binnen een afdeling met meerdere teams die soms verschillende belangen hebben. Je staat open voor andere ideeën en weet deze aan te vullen. Je bent communicatief en digitaal vaardig. Je vindt het heerlijk om samen te werken met anderen en jij laat je niet afleiden als er veel werk op je afkomt. Je blijft slagvaardig en pragmatisch handelen, weet prioriteiten te stellen en blijft doorzetten. Dat is de monteur die wij zoeken!

Ons aanbod

Wij bieden een leuke, afwisselende en verantwoordelijke baan in een enthousiast, pragmatisch, sociaal en steeds professioneler opererend bedrijf met ontwikkelingsmogelijkheden in een open en informele werksfeer. De stad Enschede is je werkomgeving. Verder bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris dat in overeenstemming is met jouw aantoonbare werkervaring en de zwaarte van de functie (max € 3.452 bij een 37-urige werkweek) met daarbij een prima consignatievergoeding. Op deze vacature is de CAO voor het Hoveniersbedrijf in Nederland van toepassing. Let op: Indien jij nog geen of onvoldoende ervaring hebt in bovengenoemde werkzaamheden dan leidt Onderhoud Enschede je verder op. Ook leerlingen van een BBL-opleiidng Elektrotechniek (minimaal niveau 3) kunnen reageren op de vacature.

Informatie:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met William Bos (Hoofduitvoerder), tel. 06-51076000. Eventuele vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen aan L. Heij: l.heij@onderhoudenschede.nl


Solliciteren?

Je kunt je belangstelling kenbaar maken door jouw motivatie en CV te sturen naar administratie@onderhoudenschede.nl of naar Onderhoud Enschede BV, t.a.v. mw. L. Heij, P&O-adviseur, Hengelosestraat 77, 7514 AE Enschede, o.v.v. “vacature Electromonteur, vacaturenummer 2207 WB”.
 
Reageer
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)
Share our website