Groenvoorziener openbare ruimte fulltime (m/v) 202301JP

  • Home
  • Vacatures
  • Groenvoorziener openbare ruimte fulltime (m/v) 202301JP
Wat ga je doen?

Werken bij een superleuke organisatie met een hoog maatschappelijk belang. Binnen deze organisatie die zich steeds verder aan het professionaliseren is voer jij werkzaamheden uit met betrekking tot het onderhouden en (in beperkte mate) aanleggen van groenvoorzieningen in de openbare ruimte. Daarbij voer je algemene reinigingswerkzaamheden uit.
Je begeleidt hierbij een ploegje aan (2 a 3 collega’s) aan waarbij je ervoor zorgt dat deze medewerkers hun werk uitvoeren conform de gemaakte kwaliteitsafspraken. Daarbij zorg je ervoor dat deze werkzaamheden efficiënt en gestructureerd worden uitgevoerd. Je weet als geen ander om op een veilige manier om te gaan met de machines en apparatuur in de openbare ruimte. Je bent een kei in samenwerken. Jij weet als geen ander je handen uit de mouwen te steken en je bent in staat jouw collega’s te motiveren.

Uiteraard krijg je aanwijzingen en instructies van de voorman. Je voert (dagelijks) overleg met de uitvoerder over de door jou uit te voeren werkzaamheden.


Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde groenopleiding op minimaal niveau 3 niveau BOL of BBL en/of aantoonbare werkervaring. Je hebt oog voor kwaliteit en weet deze toe te passen in je eigen werkzaamheden en die van het ploegje die jij aanstuurt. Je bent een kei in het werken in teamverband, je kunt je collega’s stimuleren en hebt ervaring in het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Verder ben je natuurlijk allround inzetbaar en bereid om te werken in de weekenden (volgens een vastgesteld rooster).

Je bent in het bezit van een VCA of bereid deze te behalen. Je bent in ieder geval in het bezit van rijbewijs B of BE.Wat bieden wij jou?

Wij bieden een leuke baan in een enthousiast bedrijf met opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris dat in overeenstemming is met kennis, ervaring en de zwaarte van de functie deze vacature is de CAO voor het Hoveniersbedrijf in Nederland van toepassing.

Informatie:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Johnny Pieterson (Hoofduitvoerder) tel. 06-20233551 of Theo Kloppenberg (uitvoerder) tel: 06-28753390. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Lot Heij: 06-3816387

Voor verdere informatie over Onderhoud Enschede BV verwijzen we je naar onze website www.onderhoudenschede.nl.


Solliciteren?

Je CV en een schriftelijke motivatie kun je sturen via e-mail naar administratie@onderhoudenschede.nl of naar Onderhoud Enschede B.V., t.a.v. afdeling P&O, Hengelosestraat 77, 7514 AE Enschede, o.v.v. “vacature groenvoorziener ”. Graag in het onderwerp van de e-mail eveneens “vacature groenvoorziener, nummer 202301JP” vermelden.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Reageer
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)
Share our website